Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Jamie Dornan in 50 Shades of Grey - Part 1


Είναι επίσημο οτι ο πρωταγωνιστής της πολυσυζητημένης ταινίας 50 Shades of Grey που θα υποδυθεί τον Christian Grey, θα είναι ο Jamie Dornan.

Ο 31χρονος Jamie θα αντικαταστήσει τον Charlie Hunnam ο οποίος είχε αρχικά επιλεχθεί για τον ομώνυμο ρόλο. Η επίσημη εκδοχή της αποχώρησης του Charlie ήταν λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων αλλά η αλήθεια είναι οτι οι θαυμαστές της ταινίας ήταν απογοητευμένοι με την επιλογή του και αντέδρασαν έντονα.

Ο Ιρλανδός ηθοποιός και μοντέλο δεν έχει ακόμα υπογράψει για την κινηματογραφική μεταφορά του ερωτικού best seller μυθιστορήματος, αναφέρει το περιοδικό Variety, αλλά είναι παράπανω από σίγουρο οτι ο ρόλος του ανήκει. Η συμπρωταγωνίστρια του στο ρόλο της Anastasia Steele παραμένει η Dakota Johnson η οποία μάλιστα βοήθησε στην τελική επιλογή του ηθοποιού που θα υποδυθεί τον Christian Grey.

Έχει παίξει στη σειρά Once Upon a Time και πρωταγωνίστησε με την Kirsten Dunst στην Marie Antoinette της Sophie Coppola. Ακόμα συνεργάστηκε και με τους Calvin Klein, Christian Dior και Armani.

Για να δούμε όμως, ποια θα είναι η γνώμη των φαν της ταινίας για τον νέο Christian Grey (μέχρι στιγμής στο twitter πάντως τα σχόλια είναι θετικά).






Με τη συμπρωταγωνίστρια του Dakota Johnson

Με την Kate Moss



Με την Eva Mendes




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου