Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Cara Delevingne - Next Best Thing


Είναι μόλις 21 και μέσα σε  πολύ λίγο καιρό -ούτε 2 χρονια- κατάφερε να ξεχωρίσει και να περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες διάσημων οίκων. Με trademark τα τεράστια μαύρα φρύδια της και τα πανύψηλα πόδια της η νέα Kate Moss, όπως την ονομάζουν όλοι, έκλεισε διαδοχικά καμπάνιες για τους οίκους DKNY, Burberry’s και Chanel.









Αν και η ίδια,όπως έχει δηλώσει, θεωρεί μεγαλύτερό της 'επίτευγμα' την συμμετοχή της στην γκράντε επίδειξη της Victoria’s Secret στην Νέα Υόρκη το Δεκέμβριο 2012. Εκεί όπου με όπλο ένα γλειφιτζούρι έκανε τα σάλια του guest star Bieber να τρέχουν (σ.σ. ήταν η μόνη που κάλεσε στο prive πάρτι του). Και τον πρώην της, τον Harry Styles των One Direction, να συνειδητοποιήσει τι εννοούσε η Cara όταν τον χώρισε επειδή οι managers της είπαν ότι της χαλάει το προφίλ. 





Το ίδιο απάντησε και στην Victoria Beckham όταν της ζήτησε να είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέας της collection δηλώνοντας 
"Μου είπαν οτι μοιάζω με την Posh Spice. Αυτό είναι πολύ προσβλητικό. Σε κανέναν δεν άρεσε η Posh"
Πρωταγωνίστησε το 2012 στο ρόλο μιας Ρωσίδας πριγκίπισσας στο Anna Karenina δίπλα στην Keira Knightley και πρόσφατα εμφανίστηκε σε ένα νέο διαφημιστικό σποτ για το Γιαπωνέζικο online mall La Boo, δείχνοντας μας τις χορευτικές της ικανότητες.


Όταν έμαθε οτι ψηφίστηκε  Μοντέλο της Χρονιάς δήλωσε 
" Όταν με ανακήρυξαν μοντέλο της χρονιάς τρελάθηκα. Όταν ακούς το όνομα σου αισθάνεσαι οτι ζείς μια σκηνή από το Zoolander. Οτι κάποιος έχει κάνει έ να τεράστιο λάθος "
Αυτό που κάνει όμως την Cara να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μοντέλα είναι οτι διαθέτει "τόνους προσωπικότητας και ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο". Γι'αυτό το λόγο είναι ακομπλεξάριστη και δε φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα της με τις περίεργες γκριμάτσες της που ανεβάζει πολύ συχνά στο λογαριασμό της στο instagram.































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου