Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Τί να Δείς..The Crazy Ones

Ψάχνεις να βρείς μια καινούρια σειρά να παρακολουθήσεις και δεν ξέρεις ποιά να διαλέξεις? No problem..!!Σήμερα θα σου προτείνω την κομεντί The Crazy Ones με τον υπερταλαντούχο Robin Williams και συμπρωταγωνίστρια την Sarah Michelle Gellar (σίγουρα θα τη θυμάσαι από τα 90's).

Πρόκειται για τον Simon Roberts (Robin Williams) ο οποίος διατηρεί μια διαφημιστική εταιρεία και δουλεύει μαζί με την κόρη του Sydney (Sarah Michelle Gellar)  με τρόπους ανορθόδοξους που θα τον έκαναν να χάσει τη δουλειά του - αν δεν ήταν ήδη ο ιδιοκτήτης αυτής. Όπως καταλαβαίνεις συμβαίνουν διάφορα ευτράπελα με τον Robin Williams να είναι απολαυστικότατος σε αυτό το ρόλο, ο οποίος γράφτηκε κατευθείαν για τον ίδιο. Μάλιστα η Gellar όταν έμαθε οτι πρόκειται να παίξει σε τηλεοπτική σειρά ο Williams, επικοινώνησε με την κολλητή φίλη της γυναίκας του Williams προκειμένου να της εξασφαλίσει το συμπρωταγωνιστικό ρόλο.
Πριν απο λίγες μέρες αποφασίστηκε και η συνέχεια του πρώτου κύκλου της σειράς με την προσθήκη άλλων 9 επεισοδίων. Δες πως αντέδρασαν οι ηθοποιοί όταν το έμαθαν








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου