Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

John Galliano and Kate Moss in UK's Vogue

Kate Moss styled by John Galliano (pictured in the
 December 2013 issue of British Vogue)
Photo: TIM WALKER / VOGUE

Στο τεύχος του Δεκεμβρίου της Βρετανικής Vogue παρουσιάζεται η Kate Moss σε styling John Galliano. Σιγά σιγά ξαναμπαίνει στον κόσμο της μόδας από τότε που απολύθηκε από καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Dior με αφορμή τα αντισημιτικά του σχόλια σε ένα ζευγάρι στο Παρίσι. Ο Βρετανός σχεδιαστής ποζάρει μαζί με τη φίλη του Kate Moss φορώντας ένα μεγάλο καπέλο και ουρές και απεικονίζεται να κάνει λήψη της αυτοπροσωπογραφίας του και της Kate Moss, η οποία βγάζει κάτι απο τα 20s με τα μαλλιά πίσω, φορώντας ένα κίτρινο γούνινο παλτό και με λεπτά ζωγραφισμένα φρύδια - χαρακτηριστικό της Greta Garbo. Η εικόνα λήφθηκε απο τον αγαπημένο της Vogue, Tim Walker.

 "Το σκηνικό είναι έτοιμο. Σκύβω στο αυτί της Kate και της λέω "Κρατάς μυστικό?"". γράφει ο Galliano στο κείμενο που συνοδεύει τη φωτογράφιση. Συνεχίζει "Αισθάνομαι τόση αγάπη σε αυτο το στούντιο που με πηγαίνει πίσω. Το μοναδικό της σενάριο είναι το φόρεμα που φοράει."

Μετά την "πτώση" του το Μάρτιο του 2011, o Galliano εισήλθε σε κλινική αποτοξίνωσης ενώ του ζητήθηκε απο τη Moss να σχεδιάσει το νυφικό της φόρεμα για το γάμο της με το μουσικό Jamie Hince αργότερα τον ίδιο χρόνο. Κρίθηκε ένοχος για ρατσιστική και αντισημιτική κακοποίηση, πλήρωσε πρόστιμο αλλά γλύτωσε τη φυλακή. Απολύθηκε απο τον οίκο Dior και τώρα τη θέση του έχει πάρει το πρώην "δεξί" του χέρι, Bill Gaytten.

Ο 52χρονος σχεδιαστής δούλεψε για λίγο στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης με τον Oscar de la Renta για το show το Φεβρουάριο, και επρόκειτο να διδάξει ένα master class στο Parsons (school of design) στη Νέα Υόρκη όπου ακυρώθηκε λόγω της απροθυμίας του να συζητήσει για την καριέρα του.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε οτι η Moss θα ενταχθεί στη συντακτική ομάδα  της Βρετανικής Vogue με την πρώτη της φωτογράφιση να γίνεται την άνοιξη 2014.

Για περισσίτερα διάβασε εδώ σε προηγούμενο ποστ

Το τεύχος Δεκεμβρίου θα βγεί 4 Νοεμβρίου
Πηγή :http://fashion.telegraph.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου