Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Lee Samantha makes Food Art




Σήμερα είναι  Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών ( Η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών καθιερώθηκε το 1998, με πρωτοβουλία της Ένωσης των Ευρωπαίων Βιομηχάνων Ζυμαρικών (UNAFPA) για να γνωστοποιήσει στο ευρύ κοινό τη γευστική και θρεπτική αξία των ζυμαρικών) και στο μυαλό μου ήρθε  η Lee Samantha με την μοναδική της τέχνη.
(Θα καταλάβεις τι εννοώ παρακάτω).


Η Samantha Lee από τη Μαλαισία, πριν από 4 χρόνια ξεκίνησε να δημιουργεί πανέμορφες εικόνες με τα γεύματα των παιδιών της για να κάνει πιο ευχάριστη την επαφή τους με το φαγητό.
Που να το ήξερε οτι αυτή η ενασχόληση θα την έκανε σήμερα σουπερ διάσημη στους κύκλους των food bloggers (εννοείται ότι έχει το δικό της blog) με πάνω από 300.000 followers στο Instagram , σελίδα στο Facebook και πολλά άρθρα αφιερωμένα σε εκείνη σε site όπως το Daily Mail, Huffington Post και Today.


Αποτελεί πηγή έμπνευσης για πάρα πολλές μαμάδες παγκοσμίως που με πολύ φθηνά υλικά και άπειρη φαντασία καταφέρνουν τα πιτσιρίκια τους να φάνε τα λαχανικά τους (ύπουλο!) και το πραγματικά αισιόδοξο είναι πως δεν έχει παρακολουθήσει ποτέ κάποιο μάθημα μαγειρικής.


Το motto της είναι "Φτιάχνω φαγητά που λένε μια ιστορία"




















 Δες πώς μπορείς να φτιάξεις κι εσύ μια ιστορία με φράουλες, nutella και μήλα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου