Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

"Yves Saint Laurent" - Δες το trailer της ταινίας


Κυκλοφόρησε το trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας που αφορά στη ζωή του θρύλου της μόδας Yves Saint Laurent και θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 8 Ιανουαρίου 2014. Σε σκηνοθεσία του Jalil Lespert, η ταινία διηγείται την πολυτάραχη ζωή του Γάλλου σχεδιαστή του οποίου η δουλειά επηρεαζόταν σε μεγάλο βαθμό από την προσωπική του ζωή. 

Η ζωή του ξεκινάει από το 1957 οπού ο Yves Saint Laurent (τον υποδύεται ο Pierre Niney), αναλαμβάνει τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή στον οίκο Dior. Παρακολουθώντας τις δημιουργίες του σχεδιαστή, τη σχέση του με τον Pierre Berge - σύντροφο του στη ζωή και στη δουλειά - και το Ballet Russes runway show το 1976, το έργο αναπολεί την ιστορία ενός απο τους πιο επιτυχημένους σχεδιαστές υψηλής ραπτικής απο τα πρώτα του σκίτσα μέχρι τα τελικά fittings πάνω στα μοντέλα.


Για την βιογραφική ταινία του Yves Saint Laurent, ο Jalil Lespert διάλεξε τον Guillaume Gallienne για να ενσαρκώσει τον Pierre Bergé

Στο πλευρό του Pierre Niney, η Charlotte Le Bon ερμηνεύει την Victoire Doutreleau, μοντέλο της εποχής και στενή φίλη του ζευγαριού.

Ο Pierre Niney (Yves Saint Laurent) και ο Guillaume Gallienne (Pierre Bergé), στο πραγματικό ατελιέ του σχεδιαστή στη οδό Marceau 5, στο Παρίσι.
Η Charlotte Le Bon (Victoire Doutreleau) και ο Pierre Niney.

Ο Pierre Niney και η Charlotte Le Bon σε πρόβα στο ατελιέ του Yves Saint Laurent. Φωτογραφία του Guillaume Faure σε αναπαράσταση της φωτογραφίας του Pierre Boulat το έτος 1962.
e Bon. Out January 8 2014, the film is produced by SND studios othe M6 gr




Φωτογραφίες από madamefigaro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου