Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Καρό!! Η Τάση Του Χειμώνα και Πως Να Το Φορέσεις Σωστά!!




Από το κλασικό σκοτσέζικο, το ταρτάν και το pied de poule μέχρι το αθώο πτι καρό, τα καρό πραγματικά κυριάρχησαν στα catwalks του χειμώνα, με τη Celine να διαλέγει laundry-bag καρό, ο Saint Laurent, o Givenchy και πολλοί ακόμη οίκοι να φλερτάρουν με τα punk κόκκινα καρό και τον Louis Vuitton να του προσθέτει λεπτομέρειες από δαντέλα και γούνα προσδίδοντάς του μεγαλύτερη αίσθηση πολυτέλειας.

Ωστόσο έχει μεγάλη σημασία ο τρόπος που θα το φορέσεις ώστε να να μη φανείς ποτέ κακοντυμένη. Για αυτό συγκέντρωσα κάποια χρήσιμα tips για να φορέσεις την τάση με τον καλύτερο τρόπο, ανάλογα με το κομμάτι που θα επιλέξεις.


ΤΟ ΠΑΛΤΟ Η ΣΑΚΑΚΙ
Φόρεσε το πάνω από basic κομμάτια με καθαρές γραμμές και δημιούργησε cool, casual σύνολα. Προτίμησε χρώματα όπως ασπρο, μαύρο, γκρί και ταμπά για να αναδειχθεί καλύτερα το καρό ενώ αν είσαι τολμηρή μπορείς να μπερδεψεις το καρό με τις ρίγες και τα χρώματα μεταξύ τους.








ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ
Το καρό αγαπάει πολύ το μαύρο δέρμα και to denim. Συνδύασε λοιπόν το καρό σου πουκάμισο με ένα δερμάτινο skinny παντελόνι και με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι ή σορτσάκι. Εναλλακτικά δώσε grunge ύφος στο look σου φορώντας το πάνω από μια ρομαντική τούλικη φούστα.











Η ΦΟΥΣΤΑ
Είτε την προτιμήσεις σε μίνι είτε σε midi, κλος ή pencil, μια καρό φούστα είναι ιδανική επιλογή για αυτό το χειμώνα. Ιδανικά συνδύασε την με πλεκτό πουλόβερ, t-shirt με στάμπα και λευκό πουκάμισο.














ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ





ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ
Τόλμησε να φορέσεις ένα καρό παντελόνι! Επiλεξέ το στη γραμμή που ταιριάζει στο σώμα σου και συνδύασε το με basic κομμάτια. Ένα απλό τοπ ή πουκάμισο με blazer και ένα ζευγάρι μυτερές γόβες είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις ένα υπέρκομψo outfit.












ΤΑ ΑΞΕΣOYAΡ
Αν ένα καρό outfit σου φαίνεται υπερβολικό ή ότι δεν ταιριάζει στο στιλ σου ενσωμάτωσε τα καρό prints στην γκαρνταρόμπα  σου με τη μορφή αξεσουάρ. Eπίλεξε ένα μάλλινο κασκόλ, ένα ξεχωριστό ζευγάρι παπούτσια ή τσάντα με καρό prints και δώσε στιγμιαία ενδιαφέρον στο outfit σου!


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου