Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

UPDATE: Lana Del Rey Sings "Once Upon a Dream" For 'Maleficent' / Angelina Jolie In "Maleficent"- Sneak Peek

Update Πρίν λίγες ώρες κυκλοφόρησε το καινούριο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας "Maleficent" όπου μας αποκαλύπτει και το πρώτο τραγούδι του soundtrack απο την Lana Del Rey που είναι διασκευή του "Once Upon A dream" το οποίο ακουγόταν στην ταινία Sleeping Beauty (1959)


Το βίντεο με το τραγούδι κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων Grammy από το Tumblr και το τραγούδι είναι διαθέσιμο προς αγορά στο Amazon για 1.29 δολάρια.

Άκου όλο το τραγούδι εδώ 




Angelina Jolie In "Maleficent"- Sneak Peek 


Από την Disney έρχεται το Maleficent, το φιλμ που θέλει να μας αφηγηθεί την άγνωστη ιστορία της πιο εμβληματικής "κακιάς" νεράιδας του κλασικού έργου Η Ωραία Κοιμωμένη του 1959, που φυσικά με τη σειρά του έχει βασιστεί στην ιστορία των αδελφών Γκριμ.


Στην ταινία που σκηνοθετεί ο Robert Stromberg και πρωταγωνιστεί η Angelina Jolie στον κεντρικό ρόλο, το κείμενο της Linda Woolverton αναφέρεται σε μία όμορφη και καλόκαρδη γυναίκα, που ζει μία ιδανική ζωή σ' ένα ήσυχο βασίλειο, μέχρι την ημέρα της εισβολής ενός απειλητικού στρατού που θα αλλάξει τα πάντα. Η Maleficent θα βιώσει μία τρομερή προδοσία που θα κάνει την καρδιά της να γίνει πέτρα και να καταρραστεί το νεογέννητο του νικητή εισβολέα. Μόνο που καθώς το παιδί μεγαλώνει, η Maleficent διαπιστώνει πως αποτελεί το κλειδί για να επιστρέψει η ειρήνη στο βασίλειο, αλλά και η χαρά στην καρδιά της.

Στο φιλμ συμπρωταγωνιστούν οι Sharlto Copley, Elle Fanning, Sam Riley, Imelda Staunton, Juno Temple και Lesley Manville και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 29 Μαίου του 2014.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου