Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Audrey Hepburn - Photos You've Probably Never Seen

Η Audrey Hepburn, θεωρείται απο τους λάτρεις της μόδας σαν ένα σύμβολο του στυλ, ωστόσο, θα ήταν πιο δίκαιο να πούμε οτι η Holly Golightly - o χαρακτήρας της στο "Breakfast in Tiffany's" - είναι στην πραγματικότητα το σύμβολο του στυλ.
Μία γρήγορη αναζήτηση στο Google αυτό δείχνει άλλωστε καθώς οι πρώτες εικόνες που εμφανίζονται είναι διάφορες εκδοχές της περίφημης πόζας με το αμάνικο μαύρο Givenchy coctail φόρεμα και το τσιγάρο. Μετά ακολουθούν οι φωτογραφίες της Hepburn με το δεύτερο χαρακτηριστικό outfit που την έχουμε συνδυάσει : μαύρο skinny jean, μαύρα φλατ παπούτσια και μαύρο στενό ζιβάγκο - το σύνολο απο το "Funny Face" (1957)
Και τα δύο σύνολα είναι αρκετά σικάτα αλλά δεν παύουν να είναι κοστούμια. Η Hepburn - παρόλο που γύρισε 27 ταινίες - έχει ταυτιστεί με αυτά τα σύνολα ακόμα και σε ανθρώπους που δεν έχουν δει τις αντίστοιχες ταινίες, πιθανότατα γιατί τονίζουν την έντονα gamine αισθητική της.
Για να μάθεις περισσότερα για την Audrey, συγκέντρωσα κάποιες φωτογραφίες που δεν περιλαμβάνουν μαύρο coctail φόρεμα ή μαύρα γυαλιά και πέρλες. Πολλές απο τις φωτογραφίες δείχνουν την Hepburn κατα τη διάρκεια του διαλείμματος απο κάποια ταινία της ή κατα την βραδυνή της έξοδο καθώς και σε μεγαλύτερη ηλικία όταν αφιέρωσε την δουλειά της ως πρέσβειρα της UNICEF.

Όνομα: Audrey Hepburn (το πραγματικό της όνομα είναι Audrey Kathleen Ruston)
Γεννήθηκε : 4 Μαίου 1929, στο Βέλγιο
Απεβίωσε : 20 Ιανουαρίου 1993
Ύψος :1.70 cm
Βραβεία : Όσκαρ για το Roman Holiday (1954), Χρυσή Σφαίρα για το Roman Holiday (1954) Τόνι για την Οντίν (1954) και Special Achievement Award (1968),Γκράμι καλύτερο αφηγηματικό άλμπουμ για παιδιά (1993)για Audrey Hepburn's Enchanted Tales , Έμμυ outstanding individual achievement - informational programming (1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου