Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

People's Choice Awards 2014 - Red Carpet, Winners, Celeb Photos


Οι fans ψήφισαν και φέτος τις αγαπημένες τους σειρές, ταινίες και μουσικές !!!

Στο Nokia Theater του Los Angeles απονεμήθηκαν την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου τα 40α People's Choice Awards 2014 με παρουσιάστριες το πρωταγωνιστικό δίδυμο της σειράς 2 Broke Girls, Kat Dennings και Beeth Behers.



Στο κόκκινο χαλί περπάτησαν μεταξύ άλλων η Sandra Bullock, η Britney Spears, η Heidi Klum, η Jessica Alba, η Nina Dobrev, o Ian Somerhalder, η Sarah Michelle Gellar και πολλές άλλες προσωπικότητες απο το χώρο της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και της μουσικής βιομηχανίας.
Οι Καλοντυμένες της Βραδιάς

Από αριστερά προς τα δεξιά έχουμε τη Nina Dobrev (The Vampire Diaries)με μαύρο φόρεμα body, την Allison Williams (The Girls), τη Jennifre Hudson με λευκό φόρεμα που αναδεικνύει τις καμπύλες του σώματος της, τη Naya Rivera (Glee) και τη  Jessica Alba με λευκό zip φόρεμα strapless.Το συμπέρασμα είναι ένα : Simplicity is better!!

Οι Κακοντυμένες της Βραδιάς

 Έκπληξη προκάλεσε το outfit της Heidi Klum καθώς μας έχει συνηθίσει σε πιο καλόγουστες εμφανίσεις!! Στη συνέχεια βλέπουμε την Anna Farris, την συμπαρουσιάστρια της βραδιάς Kat Grennings (2 Broke Girls), τη Melissa Joan Hart με ένα αδιάφορο floral pattern και τέλος την σεξυ Malin Akerman (The Trophy Wife) που σαν να το παράκανε λίγο με το ντεκολτέ!

Περισσότεροι Celebs στο κόκκινο χαλί

Sandra Bullock

Sarah Michelle Gellar (The Crazy Ones)

Lucy Hale (Pretty Little Liars)

Ashley Rickards (AWKWARD)


Molly Tarlov (AWKWARD)

Queen Latifah

Bailee Madison

Όσον αφορά τον κινηματογράφο, μεγάλη νικήτρια της βραδιάς ήταν η Sandra Bullock, η οποία απέσπασε τρία βραβεία, καλύτερης ηθοποιού, καλύτερης ηθοποιού σε δραματική ταινία και καλύτερου πρωταγωνιστικού διδύμου, μαζί με τον George Clooney. Το “Iron Man 3” ήταν η ταινία που ψηφίστηκε ως η καλύτερη του 2013. Στον χώρο της μουσικής, μεγάλος νικητής ήταν ο μοναδικός Justin Timberlake, ο οποίος βραβεύτηκε τόσο ως ο καλύτερος άνδρας καλλιτέχνης, όσο και για το album του “The 20/20 Experience”, το οποίο αναδείχθηκε ως το καλύτερο της χρονιάς. Στις τηλεοπτικές σειρές, όλοι έμειναν ευχαριστημένοι, αφού οι κατηγορίες είναι αμέτρητες και τα βραβεία δόθηκαν ισομερώς.
Δες τη λίστα με τους υποψήφιους και τους νικητές ανα κατηγορία εδώ

Τα Highlights της βραδιάς ήταν 
>Η παρέλαση από σερβιτόρες Broke Girls καθώς η Heidi Klum μπέρδεψε τις παρουσιάστριες (πρωταγωνιστούν στην ομότιτλη σειρά) και τους παρήγγειλε ένα burger με πατάτες!Η απάντηση???Εμφανίστηκαν κοπέλες με τη χαρακτηριστική στολή σερβιτόρας απο τη σειρά σε χρώμα κίτρινο-πορτοκαλί κρατώντας burger και πατάτες για όλους στο κοινό!

> o Justin Timberlake όταν κατα τη βράβευση του αναφέρθηκε στη γυναίκα του Jessica Biel λέγοντας "Θα ήθελα να ευχαριστήσω την όμορφη γυναίκα μου που με δίδαξε να έχω υπομονή και μικρά πράγματα όπως να βάζω τα πιάτα στο πλυντήριο - έχουμε δρόμο ακόμα.Σας ευχαριστώ"



>Η βράβευση του αγαπημένου ζευ.γαριού Ian Sommerhalder και Nina Dobrev απο το Vampire Diaries στην κατηγορία Καλύτερη Χημεία επί της Οθόνης.Οι δυό τους ήταν ζευγάρι και στην πραγματικότητα και μίλησαν γι'αυτό "Μπορείς να πίστεψεις οτι έχουν περάσει 5 χρόνια που γυρίζουμε τη σειρά (Vampire Diaries)?" είπε ο Ian κατα την αποδοχή του βραβείου. Με τη Nina να συμπληρώνει "Έχεις αλλά ξέρεις τι είναι πιο τρελό? Στην αρχή του show η Elena μισούσε πραγματικά τον Damon.Στη συνέχεια ξεκινήσαμε να βγαίνουμε στο show, και μετά ξεκινήσαμε να βγαίνουμε και στην πραγματική ζωή.Και μετα εμείς χωρίσαμε αλλά στη σειρά οι χαρακτήρες μας είναι ακόμα μαζί.Είναι καλό που δεν είναι αμήχανο όλο αυτό..Ευτυχώς που έχουμε χημεία!!!"



Δες τις φωτογραφίες που ανέβασαν οι ίδιοι οι celebrities μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media!












H Sarah Michelle Gellar με ασπρόμαυρη Sachin + Babi από την ανοιξιάτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου