Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Miley Cyrus - The Real-Life "Wolf of Wall Street"


Μiley Cyrus. Το κορίτσι της αμερικανικής επαρχίας, που αποθεώθηκε από τη νεολαία για την αθωότητά της, την country φωνή της και τους ρόλους της σε παραγωγές του Disney, με τη νέα της περιοδεία έβαλε οριστικά τελεία στην εικόνα του καλού κοριτσιού.
Μετά την ολόγυμνη εμφάνισή της στο video του Wrecking Ball, το ύποπτο τσιγάρο,, που άναψε καταμεσής της σκηνής Βραβείων MTV, το περίφημο twerking στον Robin Thick και τις αμέτρητες ημίγυμνες εμφανίσεις της, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο show της περιοδείας της Bangerz στον Καναδά.



Και βεβαίως δεν είχε τίποτα λιγότερο από όσα θα περιμέναμε. Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του show ήταν τα κορμάκια string που ήταν το ίδιο αποκαλυπτικά και μπροστά, η γλώσσα της, που συνεχώς έβγαζε έξω, και τα φύλλα μαριχουάνας που στόλισαν το κουστούμι της.


Η Miley έχει περιγράψει τη συναυλία της σαν μια επιμορφωτική στιγμή για τα παιδιά λέγοντας οτι
" Το κοινό θα εκτεθεί σε μια μορφή τέχνης που οι περισσότεροι άνθρωποι δε γνωρίζουν καν. Οι άνθρωποι μαθαίνουν να βλέπουν τα πράγματα σαν άσπρο - μαύρο, ειδικά στις μικρές πόλεις. Είμαι ενθουσιασμένη που θα κάνω περιοδεία σε μέρη οπου η αυτή η μορφή τέχνης δεν θα ήταν αποδεκτή και τα παιδιά δεν θα μάθαιναν γι'αυτή."  













H Miley είναι αποφασισμένη να μείνει στην μουσική σκηνή αφού κάνει ό,τι μπορεί για να προκαλέσει. Είναι όλα αυτά ένα μαρκετίστικο τρικ ή έχει ξεφύγει πραγματικά? Ένα ακόμη τρικ της ήταν και οι πρόσφατες δηλωσεις της οτι επιθυμεί να γίνει η Madonna της νέας γενιάς.
«Μεγάλωσα ακούγοντας Madonna και πολλά από αυτά που εκείνη αντιπροσώπευσε για μένα προσπαθώ εγώ τώρα να αντιπροσωπεύσω για τα σημερινά κορίτσια με το να μη φοβάμαι τη σεξουαλικότητα...»
 Γι' αυτό αντέγραψε συνειδητά και το look που είχε η Madge στα πρώτα της βήματα, για το τεύχος Μαρτίου της γερμανικής «Vogue». Η Miley ποζάρει στο φακό topless, με τα χέρια της να συγκρατούν τα στήθη της, ακριβώς όπως είχε φωτογραφηθεί η Madge το 1991, υπακούοντας στις οδηγίες του κορυφαίου φωτογράφου μόδας Mario Testino. 





Άλλωστε οι δυο τους πραγματοποίησαν μια καυτή  εμφάνιση στην συναυλία-έκπληξη του MTV, με την 21χρονη star να σφαλιαρίζει στα οπίσθια τη Madonna.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου