Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Fashion Trend : Trench Coat

Αναζητάς το ιδανικό πανωφόρι για την άνοιξη, που ταιριάζει στις ηλιόλουστες αλλά και στις βροχερές μέρες -που δεν λένε να σταματήσουν? Μία καπαρντίνα σου δίνει τη λύση που χρειάζεσαι και αναδεικνύει κάθε σύνολό σου.
Αν μέχρι τώρα θεωρούσες τις καπαρντίνες πιο σοφιστικέ και κλασικές, ενώ εσύ λατρεύεις τα μοντέρνα κομμάτια, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις και να τις δοκιμάσεις στα καθημερινά looks σου. Διάλεξε εκείνη που ταιριάζει στο στιλ σου και φόρεσέ τη το πρωί στη δουλειά, στη σχολή, το μεσημέρι στη βόλτα σου, αλλά και στη βραδινή έξοδό σου.
Αν ψάχνεις μια απόχρωση που ταιριάζει με όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου, μπορείς να προτιμήσεις μία nude ή μπεζ, ενώ αν σου αρέσει περισσότερο το χρώμα μπορείς να δοκιμάσεις μία καπαρντίνα σε μπορντό, χακί, μπλε ή έναν παστέλ τόνο, όπως κίτρινο, ροζ ή σιέλ.
Τόλμησε το και παίξε με τα χρώματα, συνδυάζοντας  τη με τα ρομαντικά φορέματα και τις φούστες σου, τα cropped υφασμάτινα παντελόνια σου, αλλά και τα denim κομμάτια της ντουλάπας σου. Καλό θα είναι να επενδύσεις σε ένα κομμάτι που συνδυάζει άνεση, στιλ και ποιότητα, γιατί σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη κάθε εποχή.

















1 σχόλιο:

  1. Η καπαρντίνα είναι από τα αγαπημένα μου ρούχα γιατί φοριέται και σε επίσημες αλλά και σε casual εμφανίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή