Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Fashion Trend : Bomber Jacket



Το νέο fashion trend της άνοιξης είναι το bomber jacket. To συγκεκριμένο είδος μπουφάν το οποίο ονομάζεται και fight, είχε σχεδιαστεί για τους πιλότους του Α' παγκόσμιου πολέμου ώστε να μην κρυώνουν στο πιλοτήριο. Όπως είναι φυσικό η μόδα το εξέλιξε κατάλληλα μέχρι που την δεκαετία του 90' έγινε ευρέως γνωστό. 
Άνετο, ανάλαφρο και συγχρόνως ζεστό αποτελεί την τέλεια επιλογή για αυτές τις μέρες, που ο καιρός συνεχώς αλλάζει και η ψύχρα ειδικά το βράδυ δεν λέει να φύγει. Η άνοιξη λοιπόν είναι η τέλεια εποχή να επενδύσεις στο bomber jacket και η αλήθεια είναι ότι μπορεί να το χρειαστείς και το καλοκαίρι στα νησιά που φυσάει και πολλές φορές μόλις πέσει ο ήλιος το κρύο γίνεται αισθητό. Το υπέροχο είναι ότι το βρίσκεις σε όποιο χρώμα, print και σχέδιο επιθυμείς, αφού η αγορά έχει την δυνατότητα να βοηθήσει και τον πιο αναποφάσιστο να διαλέξει το αγαπημένο του.
Eίτε διαλέξεις ένα bomber jacket σε κολεγιακό στιλ, είτε ένα floral, είτε σε παστέλ χρώματα, αδιαμφισβήτητα θα πετύχεις το πιο φρέσκο και μοντέρνο look για την αρχή της άνοιξης.
Δες παρακάτω τρόπους να το συνδυάσεις ανάλογα με το στυλ σου!!

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου