Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Royal Baby Princess: Kate Middleton-Prince William


UPDATE
Η πολυαναμενόμενη ανακοίνωση έγινε μέσω ενός σύντομου μηνύματος που ανήρτησε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter το παλάτι του Κένσιγκτον, όπου διαμένουν οι γονείς της, ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ, στο Λονδίνο.




Σήμερα θα γίνει γνωστό το όνομα της μικρής πριγκίπισσας σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Η Kate Middleton έφερε στον κόσμο το δεύτερο της παιδί το Σάββατο και τα στοιχήματα για το όνομα της μικρής έχουν ήδη ξεκινήσει.


Πηγές του παλατιού λένε πως ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έχουν ήδη καταλήξει στο όνομα που θέλουν να δώσουν στην μονάκριβή τους. Παρ’ όλα αυτά η ανακοίνωση αργεί μιας και ο πρίγκιπας οφείλει πρώτα να ενημερώσει την βασίλισσα Ελισάβετ, όταν η ίδια θα δει την μικρή πριγκίπισσα από κοντά.


Το πρωτόκολλο μπορεί να μην λέει πως η βασίλισσα πρέπει να δώσει την έγκρισή της για την ανακοίνωση, σύμφωνα με το παλάτι το ζεύγος θέλει η προγιαγιά της μικρή να είναι η πρώτη που θα το μάθει. 



Η παράδοση θέλει επίσης τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να έχουν περισσότερα από ένα ονόματα, κάτι που το ζευγάρι έπραξε με τον γιο του George Alexander Louis. 







Σύμφωνα με τα στοιχήματα τα επικρατέστερα ονόματα για τη νεογέννητη πριγκίπισσα είναι,  Charlotte, δεύτερο έρχεται το Alice ενώ ακολουθούν τα Victoria και Olivia. 



Ανάμεσα στα δημοφιλέστερα παραμένει το όνομα της βασίλισσας Ελισάβετ όπως επίσης και το όνομα της γιαγιάς της μικρής, Diana. Τη λίστα συμπληρώνουν τα Alexandra, Mary, Grace, Abigail και Maria.





Όπως όλα τα παραμύθια με βασιλιάδες έχουν ξεκινήσει οι θεωρίες συνωμοσίας! Έτσι, δημοσιεύματα αμφισβητούν ότι η Kate Middleton γέννησε την πριγκίπισσα, αλλά κάποια παρένθετη μητέρα, αφού όταν βγήκε από το μαιευτήριο, φαινόταν ...πολύ καλά, για μια γυναίκα που είχε γεννήσει λίγες ώρες πριν.


Τα ρωσικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι υπάρχει ολόκληρη συνομωσία πίσω από την γέννηση της μικρής πριγκίπισσας και μάλιστα ότι δεν την γέννησε η ίδια η Kate Middleton αλλά μια παρένθετη μητέρα. 

Άλλοι λένε ότι το μωρό, το οποίο έχει γενέθλια την ίδια ημέρα με την Μεγάλη Αικατερίνη της Ρωσίας, δεν γεννήθηκε το Σάββατο αλλά αρκετές ημέρες πριν και κρατήθηκε μυστικό.



Μάλιστα κυβερνητική εφημερίδα έγραψε κατηγόρησε την Δούκισσα του Κέιμπριτζ ότι έθεσε σε κίνδυνο την υγεία της κορούλας της με το να την εμφανίζει δημοσίως τόσο γρήγορα.




Πηγή: DailyMail


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου